Sara Events Timisoara

sala de evenimente cu 300 de locuri

Despre Noi

catering pentru evenimente @ sala de nunta

Activitatea noastra a inceput cu servicii de catering pentru evenimente, iar apoi ne-am dorit si o sala de evenimente pentru a oferi servicii complete in oganizarea unui eveniment. Iar cand iti doresti ceva cu adevarat se poate transforma in realitate.

Si visul transformat in realitate, a devenit sala de evenimente cu 300 de locuri Sara Event. Am fost atenti la amenjarile interioare, ca fiecare particica sa transmita placere pe care o simtim cand  organizam o nunta, un botez, o petrecere de firma. Si asta nu este tot. Decorul pentru fiecare eveniment este de poveste, ringul de dans spatios, cele doua nivele ale sali si scarile interioare pot complectat povestea evenimentului dumneavoastra.

Organizam evenimente cu un numar cuprins intre 80 si 300 de invitati precum: nunta, botez, petreceri de firma, concerte, onomastice si zile de nastere.

Va oferim consultanta pentru evenimentele pe care le organizati in sala de nunta, botez sau petreceri Sara Events, dar si pentru serviciile de catering, daca doriti sa va furnizam meniuri standard cat si personalizate.

Echipa de profesionisti

personalizam fiecare eveniment

Suntem familia Cuciula, Lidia si Ion. Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru organizarea unui eveniment memorabil oferindu-va consultanta si solutii personalizate pentru decorarea salii, alegerea meniului si toate detaliile necesare.

Angajari

Daca doresti sa faci parte din echipa Sara Events, este timpul sa stabilim o intalnire.

Lidia Cuciula

organizator evenimente

Mereu atenta la detalii

Ioan Cuciula

organizator evenimente

Detaliile fac diferenta

Scroll to Top